Twente is hot

Nerds&Co

Een niche speler met goede arbeidsvoorwaarden en ontzettend innovatief. Je kan  bijna niet geloven dat zo’n bedrijf in Enschede zit. Maar het bestaat en wij kennen ze goed. Je kan er aan de slag ongeacht je specifieke programmeerachtergrond want leren staat voorop en alles wat je weet is over een paar jaar toch weer achterhaald 😉 Een bedrijf waar je het beste uit jezelf gaat halen en leuke projecten gaat doen in de mooiste regio van Nederland. Heb je een Ruby achtergrond en/of geïnteresseerd in Elixer dan mag je deze kans niet missen om ze te leren kennen want dan ga je heel veel gelijkgestemden vinden.

Takeaway

We willen je graag vertellen over Takeaway. Een groeiend bedrijf dat op de zolderkamer is begonnen en nu in meerdere landen actief is. Het is een parel in een van de mooiste streken van Nederland: Twente. Betaalbaar wonen en toch op het hoogste niveau actief met PHP, microservices en Docker op web-scale! Op verjaardagen trots kunnen vertellen waar en waaraan je werkt 👍🏻

Afdeling

De IT afdeling is nu ongeveer 50 man (In Enschede en Berlijn) en groeit hard. Er is behoefte aan meer ontwikkelaars omdat het bedrijf nog steeds sterk groeit en haar klanten steeds beter wil bedienen.

De cultuur is pragmatisch, eerlijk en opgewekt. Je staat er nooit alleen voor, het team gaat voor elkaar door hete vuren. Het team lost samen problemen op, maakt plannen en leert vooral samen.

Technologie

De beste tool voor het probleem. PHP, Java, Cassandra, Kafka, PostgreSQL zijn de een paar van de peilers onder het platform. Sommige applicaties draaien nog even op PHP5, terwijl de eerste microservices met PHP7 al live staan m.b.v. Docker. Servers beheert de IT afdeling zelf. Het gaat niet om de hype, maar om verbeteren, het steeds beter worden. Technisch op orde zijn om groei aan te kunnen en de beste gebruikerservaring te bouwen.

Wat heb jij eraan?

  • Bouwen aan een serieus groot online platform met een team dat van aanpakken weet
  • Features bouwen en problemen oplossen die direct impact hebben op enorm veel gebruikers
  • Technologie leren en beheersen op het hoogste niveau (schaalbaar, microservices)
  • Kennis verbreden (meer full stack) of verdiepen (Docker, Cassandra)
  • Ondersteuning en tijd om productief te worden in een complexe omgeving
  • Een baan om bij te blijven.

De vacatures

Back End PHP developer

Back End Java developer

Front End PHP developer

QA Engineer

QA Tester

iOS Developer

Android Developer

Technical Product Owner Infra

Linux System Administrator